Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Doi ucraineni au votat la alegerile din Costineşti, iar 8 buletine erau nule. După 3 zile şi 5 numărători, liberalul Gheorghe Mechenici a câştigat

Scandalul cu numărarea voturilor la Costineşti. Biroul Electoral Judeţean Constanţa a constatat că au fost 8 buletine nule considerate valabile, iar doi cetăţeni ucraineni au votat deşi nu aveau acest drept. 

de Cristina Niță

la 12.06.2024 , 14:23

Deşi candidatul PNL Gheorghe Mechenici şi-a anunţat victoria pe Facebook, lucrurile nu sunt clare. Există un proces verbal întocmit cu greşeli. Primarul încă în funcţie s-a dus să-l conteste la Biroul Electoral judeţean după ce BEJ a constatat că au fost mai multe buletine nule considerate valabile şi că au votat doi cetăţeni ucraineni pentru europarlamentare deşi nu aveau acest drept.

Reprezentanţii BEJ au precizat că au fost făcute mai multe cereri de anulare a alegerilor de la Costineşti. Aici a avut loc marţi ceade a cincea numărătoare a voturilor. În primă fază a câştigat Dumitru Jeanu de la PSD, actualul primar la o diferenţă de un singur vot faţă de contracandidatul său Gheorghe Mechenici de la PNL.

Vezi și
Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Alegeri locale 2024 » Doi ucraineni au votat la alegerile din Costineşti, iar 8 buletine erau nule. După 3 zile şi 5 numărători, liberalul Gheorghe Mechenici a câştigat